Monday, 29 June 2009

Hari Sukan Iman - "The Little Caliph Tadika Nur Iman" 28 June 2009

Dah tiba masa2 yg Iman tunggu2...!

Part sukan2 nih mmg dia suka betul..sbb boleh test power lari bagai nak rak! Hari Sabtu lepas hari sukan tadika Iman. Ada 4 acara dia masuk 1) lari passing baton 2) musical chair 3) bwk bola dlm sudu dgn 4) tarik tali. Team dia champion utk 3 acara kecuali lari passing baton!!


DSC_0282
lari tak jejak tanah tuuu!!! airwalk! pergh...laju gilos konon!

DSC_0283
boleh toleh blkg lagi masa lari...tinggal wasap la korangggg!

DSC_0304
maintain kembang idong! huhuhuhu...bola dia tak jatuh tau!!!!

DSC_0328
main musical chair! suka betul..gelak2 bila dpt duduk! apa taknya...bila masa rehearsal dia jer yg menang!

DSC_0348
seb baik masa ari sokan yg betul..dia dinobatkan sebagai juara kaki rebut kerusi!!! huhuhuhuhu...

DSC_0359
main tarik tali...ke tali tarik iman! anyway...blue group is the winner! hurray!

DSC_0390
ha...hasil bersokan...2 gold medal & 1 gold trofi! kalo real nyer gold, dah sah mak ko gadai dah!! hehehehehe

ps01
antara aksi2 dia ber'matching'!

ps2
gambar lagi

ps3
dan lagii...

abeessss.....

6 comments:

Bibu said...

waakaka idong menten Iman!

Zakiyah said...

wohooo..tahniah iman.kembang idung ummi mu jugee.(sbb anak menag.hhahaha..)golapnyo imaaannn. panas oooo....

acikyuyui said...

haha...
c0ngrats 2 iman&C0!
aik?ne gmb0 aten rambut cantek?

Kak Pah Sherry said...

Cayalah Iman... mama proud betul dgn kecemerlangan Iman...hehehe... ini ler hasil dari Nursery Infant School Tinsley ler ni... hehehe... advance gitu!

Betul kat cik kiyah kita... mmg golap betul kulit Iman skrg ni... budak2 kat sinipun dah golap semacam sejak summer ni.... ayoyo tak pernah rasa cuaca mencecah 30C kat sini oiii... baru ler thn ni rasa bahangnya... mat2 & minah2 sallehpun dah tak berani nak berjemur..... org melayu lagi ler...

~ yus ~ said...

salam ziarah...

Tahniah buat Iman. Suka tengok gambar-gambar yang di ambil,mesti kamera bagus nih..+ jurukameranya pun pandai ambil..:)

AzrinBME said...

Seronok melihat telatah anak-anak bersukan. Bersungguh-sungguh bertanding dan lebih manis bila menang pingat emas